Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Απίστευτη υπόθεση παιδεραστίας.

http://www.skai.gr/master_story.php?id=68260

Μία απίστευτη υπόθεση παιδεραστίας και προαγωγής αποκαλύφθηκε στο Ίλιον μετά από καταγγελία ενός 11χρονου κοριτσιού.

Η μητέρα μαζί με τον σύντροφό της εξέδιδε τα τρία της παιδιά, ένα κορίτσι και δύο αγόρια ηλικίας, 11, 9 και 8 ετών έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γειτονιά γνώριζε όσα γίνονταν στο σπίτι της 34χρονης γυναίκας. Αρκετοί γείτονες μάλιστα είχαν επικοινωνήσει με την πρόνοια αλλά δεν είχε ενδιαφερθεί κανείς.

Στην υπόθεση της παιδεραστίας εμπλέκεται και ένας ιερέας, ο οποίος φέρεται να είχε ασελγήσει και στα τρία παιδιά, υπό το βλέμμα της μάνας.

Εναντίον του ιερέα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ η μητέρα, που αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής στέρησης, αλλά και ο σύντροφός της ο οποίος επίσης ασελγούσε στα παιδιά, συνελήφθησαν.

Εναντίον και των τριών ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος. Κατηγορούνται για βιασμό, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, μαστροπεία, διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία, προμήθεια, κατοχή ναρκωτικών, ενδο-οικεγενειακή σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκου, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και αντίσταση κατά της αρχής.

Η μητέρα και ο σύντροφός της πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν στην 4η ειδική ανακρίτρια την ερχόμενη Τρίτη, ενώ τα τρία ανήλικα παιδιά βρίσκονται ήδη στα χέρια ειδικών ψυχολόγων.


Οι σημειώσεις με έντονη γραφή δικές μου. Δεν εκπλήσσομαι που ένας ιερέας εμπλέκεται σε τέτοια υπόθεση. Θυμάται κανείς τον "πατέρα" Παπουτσάκη; Από μια ομάδα ανθρώπων που κηρύσσουν την καταστολή της φύσεως (δηλαδή της φυσιολογικής ερωτικής έλξης), δεν μπορεί κανείς τίποτα άλλο να περιμένει, γιατί καταστέλλοντας ο άνθρωπος τη φύση, τη βιάζει κι αυτό προκαλεί ανωμαλίες. Μήπως ν'αρχίσω να ασχολούμαι με τα σεξουαλικά σκάνδαλα της εκκληcίας και τα παρατσούκλια που έχουν μέσα στην "ιερά" cύνοδο; Τα ξέρουμε άλλωστε...

Είναι φρικτό και τερατώδες το ότι αυτοί οι "γονείς" εξέδιδαν τα παιδιά τους. Έχω ταχθεί πολλάκις υπέρ της δημόσιας εκτέλεσης των παιδεραστών, αλλά γι'αυτό έχω αποκληθεί φασίστας.

2 σχόλια:

stavros είπε...

Εγώ θα έβαζα σε ακόμα πιο έντονα και το
Αρκετοί γείτονες μάλιστα είχαν επικοινωνήσει με την πρόνοια αλλά δεν είχε ενδιαφερθεί κανείς.

Αλλά, τυπική απρόσωπη & ανάλγητη γραφειοκρατία θα μου πεις...

Ο Αιρετικός είπε...

Πρέπει να αναζητηθούν, συνεπώς, ευθύνες και στους "αρμοδίους" της πρόνοιας που προτίμησαν τη βόλεψή τους από το να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Αλλά ξέρεις τι με κάνει κι ανατριχιάζω; Η σκέψη ότι μπορεί οι της "πρόνοιας" να ξέρανε ότι ο εν λόγω ιερωμένος εκτονώνεται πάνω σ'αυτά τα παιδάκια και να τον συγκαλύπτανε για οποιονδήποτε λόγο.

Δεν ξέρω τι από τα δύο με τρομάζει περισσότερο: ο ενδεχόμενος ωχαδερφισμός και το "δε βαριέσαι" ή το ενδεχόμενο να γνώριζαν, αλλά να συγκάλυπταν.