Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

Το παράσημο του κυρ-Μέντιου για σήμερα: Smart Mania club

Στις 23 Νοεμβρίου, τα μέλη του club ιδιοκτητών Smart με την επωνυμία Smart Mania είχαν κανονίσει "βολτούλα". Εδώ είναι η ανακοίνωσή τους. Σκέφτηκαν λοιπόν τα καλά αυτά παιδάκια ότι ήταν καλή ιδέα να πάνε βόλτα με τα αυτοκίνητά τους παρατεταγμένα, για να κοιτάει ο κόσμος. Η διαδρομή ήταν από το Lidl στη Λεωφόρο Καβάλας μέχρι τα Νότια Προάστια.

Το αποτέλεσμα; Στο κομμάτι από τη Βουλιαγμένη μέχρι τη Βάρκιζα πηγαίνανε 30 από αυτά τα αυτοκίνητα, πολύ αργά, το ένα διπλά στο άλλο, το ένα πίσω από το άλλο, κλείνοντας ΟΛΕΣ τις λωρίδες του δρόμου και ταλαιπωρώντας αφάνταστα τους άλλους οδηγούς.

Οι δε απαντήσεις τους στα παράπονα άλλων οδηγών ήταν "εμείς πάμε εκδρομή, κάνουμε ό,τι γουστάρουμε" και ένα τσαμπουκαλεμένο υφάκι που, βεβαίως, δεν θα το είχαν αν δεν ήταν μαζεμένοι όλοι μαζί.

Το ηλίθιο είναι, όπως είδα σε συζήτηση στο φόρουμ των 4 Τροχών, ότι δεν είναι σε θέση να καταλάβουν ότι αυτό που έκαναν δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα για τους άλλους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν μόνο και μόνο επειδή τριάντα κάγκουρες είχαν τη φαεινή ιδέα να πάνε απελπιστικά αργά για μεγάλη απόσταση, εμποδίζοντας τους πάντες να περάσουν. Η βλακώδης επιδειξιομανία (δηλαδή ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ) σε όλο της το μεγαλείο! "Σταματήστε όλοι και κοιτάτε ΕΜΕΝΑ, που είμαι ΤΟΣΟ γαμάτος καθώς κλείνω την κυκλοφορία για να δείτε το αμάξι μου!".

Καλή η αγάπη για το αυτοκίνητο, καλή η δημιουργία κλαμπ, αλλά πρέπει να σεβόμαστε τους άλλους οδηγούς και πεζούς. Εφ'όσον οι κύριοι αυτοί δεν τους σεβάστηκαν, τους απονέμω το σημερινό παράσημο του κυρ-Μέντιου.

3 σχόλια:

sonia είπε...

μα καλα εσυ περιμενες καποια πιο ωριμη συμπεριφορα απο μελη αυτοκινητιστικου club ειδικα στην Ελλαδα????

Ο Αιρετικός είπε...

Ναι, περίμενα μια πιο σοβαρή συμπεριφορά. Το ότι κάποιος είναι μέλος ενός αυτοκινητιστικού club δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κάγκουρας. Ούτε είναι όλοι οι κάγκουρες εντεταγμένο σε κάποιο club, υπάρχουν και πάμπολλοι ξέμπαρκοι. Δεν είναι η ένταξη σε ένα club αυτοκινήτου η αιτία της μετατροπής του εγκεφάλου σε στόκο. Ο κάγκουρας και ο στόκος ήταν έτσι και πριν μπουν σε κάποιο club. Απλώς, σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ club οι στόκοι είναι αυτοί που κάνουν το κουμάντο και δίνουν γραμμή στους άλλους.

sonia είπε...

''σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ club οι στόκοι είναι αυτοί που κάνουν το κουμάντο και δίνουν γραμμή στους άλλους. ''

σε αυτο συμφωνω 100%!!!!